Rianne

Lieve Henk Jan,

Wat ben ik dankbaar dat ik jou gevonden heb. Het voelde al vanaf het eerste moment erg vertrouwd. Net als een vriend die mij al heel lang en vooral goed kent! Je voelde mij, mijn omgeving en overleden dierbaren zo goed aan, wauw!!

Mooie inzichten van je ontvangen en wat huiswerk meegekregen om mezelf op het juiste pad te wijzen. Nogmaals erg bedankt en hopelijk nog een keer tot ziens.

Lieve groetjes, 

Rianne

2-6-2023 [12:19]
Mariët Rutgers

Lieve Henk-Jan 

wat ben ik jou dankbaar voor de Reading die je me gaf .. het plotseling en onverwachte overlijden van mijn vader gaven mij veel vragen en ze zijn dankzij jou beantwoord .. 

het geeft me rust te weten hoe papa het heeft ervaren en hoe het nu met hem is. 
de manier waarop je de tijd nam en mij veel hebt verteld heb ik als zeer prettig ervaren en voor de verwerking is dit erg helpend geweest .. 

Dank je wel Henk jan!

5-5-2023 [8:57]
AW

Lieve Henk-Jan, 

Via deze weg even een klein berichtje om te zeggen dat ik onze online consulten enorm waardeer en veel aan heb. 

De feedback die ik krijg is herkenbaar en ik krijg van jou handvatten om hier iets mee te doen. Daarnaast zijn onze gesprekken eerlijk, gezellig en vol humor. 

Daarnaast ben je echt een integer, behulpzaam en lief mens! 

 

10-4-2023 [16:22]
C.C

Een online consult gehad met Henk Jan over mijn plotseling overleden verloofde. Al mijn vragen zijn beantwoord zonder dat ik het überhaupt vroeg aan Henk Jan. 

Alles is in detail doorgegeven aan mij zonder dat ik vooraf info daarover heb gegeven. Hierdoor wist ik zeker dat hij met mijn verloofde aan het chanellen was. 

Heel erg bedankt voor de moeite Henk Jan. Door jou ben ik toch iets rustiger in mijn hoofd. Ik waardeer het enorm.

23-6-2022 [16:24]
B.R.

Steeds als ik denk , ik weet niet of dit zo gaat lopen zoals beschreven, komt het precies zo uit zoals Henk Jan voorzag.

Iedere keer weer met stomheid geslagen dat het dan idd zo loopt. En dat er keuzes op je pad komen zoals voorzien door Henk Jan.

Heel bijzonder en hij voelt als een fijne coach als je zelf een stuurloos schip dreigt te worden. Henk Jan stuurt mij bij , zo voel ik dat. En daardoor sta ik steeds meer in mijn kracht en geloof ik meer en meer in mijn kunnen.

 

Liefs B,

21-5-2022 [10:24]
Luuk

Lieve Henk Jan,

Met veel dankbaarheid, ontroering en herkenning heb ik je consult en adviezen gelezen. Je hebt een gevoelige snaar geraakt en helpt me om dingen meer in perspectief gezien, met meer compassie voor mezelf. Hier kan ik mee aan de slag!

Enorm bedankt!

Hartelijke groet,

Luuk

27-4-2022 [11:01]
Sandra

Prachtig om mee te maken. Heeft mij troost en het juiste duwtje gegeven die ik nodig had.

Henk jan is een zachtaardige lieve man die ik zeker zou aanraden als mensen intresse hebben op het gebied van spirituele begeleiding en advies in je verdere leven.

Lieve groet Sandra

19-4-2022 [14:14]
baukje

Lieve Henk Jan,

Bedankt, voor jou mooie reading!

Alles wat er in stond klopte, het helpt mij een heel eind op weg om het  verlies van mijn papa een plek te geven.

Een klein voorbeeldje: papa geeft mij een aai over de bol, dat deed ik dagelijks bij hem, ❤

Binnenkort wil ik een keertje langs komen, 

Veel liefs baukje

20-2-2022 [9:00]
Remona van Dijk

Lieve Henk Jan,

Dankjewel voor deze bijzondere ervaring! Ik ben totaal blanco naar je toe gegaan en kwam thuis met een geweldige ervaring. Het helpt mij om het verlies van mijn vader een plekje te geven en het bevestigd mij dat er nog zoveel meer hierna is. Je wist mij precies te vertellen hoe alles is gelopen, hoe ik zelf in elkaar steek en waar ik tegen aanloop in het leven.

Ik kom zeker nog een keer weer langs!

Bedankt!

Liefs,

Remona

14-11-2021 [13:44]
Angelique

Lieve Henk Jan,

ik heb bij jou een e-mail consult gehad.

De enige vraag die ik je stelde was:hoe gaat het met papa? En je had een foto van pap en mij samen. Hoe bijzonder was het hoe jij pap beschreef en dingen door kreeg die je niet had kunnen weten.

ik had het gevoel dat pap weer even bij me was en ben je hier zo dankbaar voor.

Ik kom zeker een keer een reading bij jou persoonlijk doen zodat ik pap misschien ook weer even dicht bij me kan voelen en jou persoonlijk kan bedanken.

veel liefs Angelique

8-4-2021 [20:30]
Powered by JoomVita VitaBook