Remona van Dijk

Lieve Henk Jan,

Dankjewel voor deze bijzondere ervaring! Ik ben totaal blanco naar je toe gegaan en kwam thuis met een geweldige ervaring. Het helpt mij om het verlies van mijn vader een plekje te geven en het bevestigd mij dat er nog zoveel meer hierna is. Je wist mij precies te vertellen hoe alles is gelopen, hoe ik zelf in elkaar steek en waar ik tegen aanloop in het leven.

Ik kom zeker nog een keer weer langs!

Bedankt!

Liefs,

Remona

14-11-2021 [13:44]
Angelique

Lieve Henk Jan,

ik heb bij jou een e-mail consult gehad.

De enige vraag die ik je stelde was:hoe gaat het met papa? En je had een foto van pap en mij samen. Hoe bijzonder was het hoe jij pap beschreef en dingen door kreeg die je niet had kunnen weten.

ik had het gevoel dat pap weer even bij me was en ben je hier zo dankbaar voor.

Ik kom zeker een keer een reading bij jou persoonlijk doen zodat ik pap misschien ook weer even dicht bij me kan voelen en jou persoonlijk kan bedanken.

veel liefs Angelique

8-4-2021 [20:30]
Barbara

Lieve Henk Jan,

Ik ben je zo dankbaar voor je heldere Reading. 
Je hebt zoveel gezegd wat alleen ik kon weten. 
Je hebt me rust en vertrouwen gegeven dat mijn dierbaren zo dichtbij zijn. Je hebt het bewijs geleverd dat je paranormaal begaafd bent en dat deze wereld echt bestaat. Dank je wel voor alles. Ik hoop gauw weer eens een Reading bij je te doen. Plus videobellen ging echt perfect in deze tijd. 

Liefs, Barbara 

8-4-2021 [10:55]
Gerda

Lieve Henk Jan,

Wil je zeggen dat ik er niet genoeg woorden voor kan vinden om je te bedanken voor het Skype Consult wat wij 22 december hebben gehad.

Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor dit gesprek.

Heb veel informatie via jou kunnen ontvangen van mijn lieve dochter.

Je gaat me zeker nog een keer horen.

Liefs

Gerda

25-12-2020 [11:03]
Gerda

Lieve Henk Jan,

11 augustus heb ik een consult bij jou gehad, omdat ik op zoek was naar antwoorden.Jij wist niet waar ik voor kwam en toen ik jou een foto gaf, vroeg jij of dit mijn dochter is en later of dit mijn dochter was. 

En ja dat klopte, ook wist jij zonder dat ik wat verteld had dat het 'vers' was en ook dat klopte. Mijn dochter was dus 26 juli zelf uit het leven gestapt. Jij vertelde mij dat een 'overgang' zeker 3 maanden tijd nodig had en dat ik dus eigenlijk nog geduld moest hebben en dat jij het heel vervelend vond dat ik dat niet wist. We hebben alsnog een heel fijn gesprek gehad en ik had jou gezegd dat ik terug zou komen. Alleen dat geduld was heel moeilijk voor mij, had momenten dat ik er bijna in stikte en daarom had ik bij jou een email-consult aangevraagd op 22 september.

Henk Jan, jij hebt zo ontzettend je best gedaan om mij toch vast wat antwoorden middels de energie van mijn dochter die jij kon voelen te geven. 

Ik ben je zo ontzettend dankbaar en zoals ik je na het 1e consult al gezegd had, als de 'tijd' er klaar voor is, dan kom ik zeker bij je terug.

De contacten met jou heb ik als een ontzettend warm en liefdevol ervaren.

Liefs, 

Gerda

9-10-2020 [16:46]
Marjolein

Henk Jan

het was een fijn Skype gesprek. Ik heb er veel aan gehad en kan nu verder met het rouw proces. Ik zal zeker nog een keer een nieuw Skype gesprek willen, maar eerst moet ik verder mijn weg vinden door alles wat er om me heen gebeurt en met mezelf in balans komen.

Tot over een poosje en nogmaals veel dank.

Marjolein

28-9-2020 [10:03]
Conny

Lieve Henk Jan,

Voor mij was het de eerste keer dat ik contact met je had. Ik heb dit als heel erg liefdevol en respectvol ervaren. Dank je wel voor je helderheid en ik kom zeker nog eens bij je terug.

Lieve groet,

Conny

23-8-2020 [11:29]
Rianne

Lieve Henk Jan,

Dit was mijn derde e-mail consult in 6 jaar tijd volgens mij. Dus ik hoefde al lang niet meer overtuigd te worden van jouw meerwaarde. Dank je wel dat je me weer helderheid hebt gegeven. En ook heb ik je liefde en betrokkenheid gevoeld. Dank je wel. Groetjes Rianne

5-8-2020 [12:50]
Hennie

Lieve Henk Jan

Je hebt ons versteld doen staan met onze fotoreading.Je vertelde dingen over onze dierbare die je absoluut niet kon weten. Haar karakter, haar passie, precies hoe ze was. Heel erg bedankt voor je warme woorden. Het heeft ons heel erg goed gedaan. Het was emotioneel maar vooral heel erg mooi.

Lieve groet Hennie

27-7-2020 [19:26]
Monique

Ik ben echt blij dat ik contact gezocht heb met Henk Jan.  Niets zweverigs maar duidelijk in wat hij vertelde en dat hij dingen kon zien die ik hem niet verteld had. Voor míj een opluchting dat ik zonder te twijfelen in mijn relatie kan blijven staan.  Ik ga zeker weer een keer contact zoeken als ik ergens mee worstel. 

5-7-2020 [13:21]
Powered by JoomVita VitaBook