Skip to main content
Annemieke

Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik was onder de indruk dat je direct exact wist wat er speelde zonder dat ik nog maar iets gezegd had en dingen wist te benoemen die je eigenlijk niet kon weten. Je stelde me op mijn gemak en het voelde heel vertrouwd; daarnaast nam je ook de tijd en voelde ik me gehoord en gezien en gaf je me ook praktische tips om verder te kunnen. Ik kom graag nog een keer bij je terug.

Dankjewel!


21-05-2024
Annelieke

Lieve Henk Jan,

Wat een waardevol gesprek heb ik vorige week met je gehad! Je wist al snel de vinger op de zere plek te leggen, antwoord te geven op onuitgesproken vragen, inzicht te geven in lastige situaties maar mij ook van praktische handvatten te voorzien waar ik iets mee kan. 

Ik was benieuwd of 'online' anders aan zou voelen; dat was totaal niet het geval. 

Je bent een ware, betrouwbare, verhelderende coach bij wie ik me veilig en vertrouwd voelde.

Dank, dank, dank! X

 


20-04-2024
Anita

Een heel fijn consult gehad bij Henk Jan. Zeer verhelderend. Heel prettig om met jou te praten Henk Jan. Bedankt voor al je inzichten. Liefs Anita


12-04-2024
inge van Boxtel

Lieve Henk Jan,

Dankbaar en waardevol wat jij in je vakgebied mag doen voor de mensen. Inzichten en waardevolle boodschappen hebben mij gemaakt dat ik nog dieper in mezelf mag gaan kijken, en mij sturing/inzichten geeft waar ik in mijn leven sta en wat me allemaal is overkomen.

Ik kan echt iedereen aanbevelen om een consult te halen bij hem.

topklasse!


03-10-2023
Jose

DANKJEWEL voor wat jij gedaan hebt. Ik ging blanco in het gesprek en kom er met heel veel waardevolle informatie uit.

Je hebt mijn naam en je ziet mijn gezicht, op basis daarvan vertel jij mij precies waar ik sta. Jij vertelt mij ook wat je ziet en hoort van mijn overleden man. Ook als je iets niet helemaal hoort geef je dit aan.

Echt zo fijn om dit mee te maken en te krijgen, jij hebt echt contact en vertelt mij dingen die alleen hij kan weten. Het geeft mij rust en (h)erkenning.


14-07-2023
Els

Lieve Henk Jan,

Wat was dit een geweldige ervaring. Ontroering en herkenning streden om de beurt om aandacht. Zo mooi om de troostende en bemoedigende woorden te ontvangen van mijn dierbaren.

Daarnaast voelde het alsof wij elkaar al jaren kenden en was de uitwisseling van ervaringen heel bijzonder.

Wij zien elkaar zeker weer.

Lieve groet,

Els


26-06-2023
Marjo

Niet alleen lieve, maar ook fantastische Henk Jan,

Ik heb in mijn leven verschillende spirituele consulten (om het zo maar even te noemen) ontvangen. Hoewel ik altijd wel iets van waarde meeneem uit die consulten, heb ik niet vaak aha-momenten zoals ik deze vanochtend bij jou had.

Ik had een heleboel vragen in mijn hoofd die je zonder enige aanwijzing van mij benoemd en beantwoord hebt. Er was geen twijfel: je gaf mij exact die boodschappen door die ik nodig had om verder te komen.

Ik stond perplex hoe accuraat je de situatie van mijn onlangs overleden broertje, wederom zonder enige voorkennis, beschreef. 

Dankjewel voor alles en hopelijk nog eens tot ziens.


08-06-2023
Rianne

Lieve Henk Jan,

Wat ben ik dankbaar dat ik jou gevonden heb. Het voelde al vanaf het eerste moment erg vertrouwd. Net als een vriend die mij al heel lang en vooral goed kent! Je voelde mij, mijn omgeving en overleden dierbaren zo goed aan, wauw!!

Mooie inzichten van je ontvangen en wat huiswerk meegekregen om mezelf op het juiste pad te wijzen. Nogmaals erg bedankt en hopelijk nog een keer tot ziens.

Lieve groetjes, 

Rianne


02-06-2023
Mariët Rutgers

Lieve Henk-Jan 

wat ben ik jou dankbaar voor de Reading die je me gaf .. het plotseling en onverwachte overlijden van mijn vader gaven mij veel vragen en ze zijn dankzij jou beantwoord .. 

het geeft me rust te weten hoe papa het heeft ervaren en hoe het nu met hem is. 
de manier waarop je de tijd nam en mij veel hebt verteld heb ik als zeer prettig ervaren en voor de verwerking is dit erg helpend geweest .. 

Dank je wel Henk jan!


05-05-2023
A.W.

Lieve Henk Jan

Je consulten zijn altijd zeer inspirerend en je weet altijd de vinger op de goede plek te leggen. Daarnaast zijn ze zeer waardevol voor mij als ik even vastloop…. Maar ook altijd humor- en liefdevol. 

Dank je wel…en tot snel

 


23-04-2023
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding