Jose

DANKJEWEL voor wat jij gedaan hebt. Ik ging blanco in het gesprek en kom er met heel veel waardevolle informatie uit.

Je hebt mijn naam en je ziet mijn gezicht, op basis daarvan vertel jij mij precies waar ik sta. Jij vertelt mij ook wat je ziet en hoort van mijn overleden man. Ook als je iets niet helemaal hoort geef je dit aan.

Echt zo fijn om dit mee te maken en te krijgen, jij hebt echt contact en vertelt mij dingen die alleen hij kan weten. Het geeft mij rust en (h)erkenning.

14-7-2023 [14:57]
Els

Lieve Henk Jan,

Wat was dit een geweldige ervaring. Ontroering en herkenning streden om de beurt om aandacht. Zo mooi om de troostende en bemoedigende woorden te ontvangen van mijn dierbaren.

Daarnaast voelde het alsof wij elkaar al jaren kenden en was de uitwisseling van ervaringen heel bijzonder.

Wij zien elkaar zeker weer.

Lieve groet,

Els

26-6-2023 [14:31]
Marjo

Niet alleen lieve, maar ook fantastische Henk Jan,

Ik heb in mijn leven verschillende spirituele consulten (om het zo maar even te noemen) ontvangen. Hoewel ik altijd wel iets van waarde meeneem uit die consulten, heb ik niet vaak aha-momenten zoals ik deze vanochtend bij jou had.

Ik had een heleboel vragen in mijn hoofd die je zonder enige aanwijzing van mij benoemd en beantwoord hebt. Er was geen twijfel: je gaf mij exact die boodschappen door die ik nodig had om verder te komen.

Ik stond perplex hoe accuraat je de situatie van mijn onlangs overleden broertje, wederom zonder enige voorkennis, beschreef. 

Dankjewel voor alles en hopelijk nog eens tot ziens.

8-6-2023 [16:20]
Rianne

Lieve Henk Jan,

Wat ben ik dankbaar dat ik jou gevonden heb. Het voelde al vanaf het eerste moment erg vertrouwd. Net als een vriend die mij al heel lang en vooral goed kent! Je voelde mij, mijn omgeving en overleden dierbaren zo goed aan, wauw!!

Mooie inzichten van je ontvangen en wat huiswerk meegekregen om mezelf op het juiste pad te wijzen. Nogmaals erg bedankt en hopelijk nog een keer tot ziens.

Lieve groetjes, 

Rianne

2-6-2023 [12:19]
Mariët Rutgers

Lieve Henk-Jan 

wat ben ik jou dankbaar voor de Reading die je me gaf .. het plotseling en onverwachte overlijden van mijn vader gaven mij veel vragen en ze zijn dankzij jou beantwoord .. 

het geeft me rust te weten hoe papa het heeft ervaren en hoe het nu met hem is. 
de manier waarop je de tijd nam en mij veel hebt verteld heb ik als zeer prettig ervaren en voor de verwerking is dit erg helpend geweest .. 

Dank je wel Henk jan!

5-5-2023 [8:57]
AW

Lieve Henk-Jan, 

Via deze weg even een klein berichtje om te zeggen dat ik onze online consulten enorm waardeer en veel aan heb. 

De feedback die ik krijg is herkenbaar en ik krijg van jou handvatten om hier iets mee te doen. Daarnaast zijn onze gesprekken eerlijk, gezellig en vol humor. 

Daarnaast ben je echt een integer, behulpzaam en lief mens! 

 

10-4-2023 [16:22]
C.C

Een online consult gehad met Henk Jan over mijn plotseling overleden verloofde. Al mijn vragen zijn beantwoord zonder dat ik het überhaupt vroeg aan Henk Jan. 

Alles is in detail doorgegeven aan mij zonder dat ik vooraf info daarover heb gegeven. Hierdoor wist ik zeker dat hij met mijn verloofde aan het chanellen was. 

Heel erg bedankt voor de moeite Henk Jan. Door jou ben ik toch iets rustiger in mijn hoofd. Ik waardeer het enorm.

23-6-2022 [16:24]
B.R.

Steeds als ik denk , ik weet niet of dit zo gaat lopen zoals beschreven, komt het precies zo uit zoals Henk Jan voorzag.

Iedere keer weer met stomheid geslagen dat het dan idd zo loopt. En dat er keuzes op je pad komen zoals voorzien door Henk Jan.

Heel bijzonder en hij voelt als een fijne coach als je zelf een stuurloos schip dreigt te worden. Henk Jan stuurt mij bij , zo voel ik dat. En daardoor sta ik steeds meer in mijn kracht en geloof ik meer en meer in mijn kunnen.

 

Liefs B,

21-5-2022 [10:24]
Luuk

Lieve Henk Jan,

Met veel dankbaarheid, ontroering en herkenning heb ik je consult en adviezen gelezen. Je hebt een gevoelige snaar geraakt en helpt me om dingen meer in perspectief gezien, met meer compassie voor mezelf. Hier kan ik mee aan de slag!

Enorm bedankt!

Hartelijke groet,

Luuk

27-4-2022 [11:01]
Sandra

Prachtig om mee te maken. Heeft mij troost en het juiste duwtje gegeven die ik nodig had.

Henk jan is een zachtaardige lieve man die ik zeker zou aanraden als mensen intresse hebben op het gebied van spirituele begeleiding en advies in je verdere leven.

Lieve groet Sandra

19-4-2022 [14:14]
Powered by JoomVita VitaBook