E-mail consult

Naast de reguliere consulten is een E-mail consult een hele krachtige mogelijkheid.

Via een aantal vragen van u, zal ik u vertellen wat ik doorkrijg over uw leven. Hierbij komen verleden, heden en soms zelfs toekomst ter sprake. Een foto kan ondersteunend werken bij dit consult. 
Dit consult is uitgebreid en net zo coachend als een consult in mijn praktijk.

Een online consult is laagdrempelig. U hoeft er immers zelf niet bij te zijn. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen naar aanleiding van het consult.
  • direct-aanvragen-button Basis E-mail consult voor 45 euro.  
  • direct-aanvragen-button Uitgebreid E-mail consult voor 65 euro.
Basis consult: Waarnemingen, antwoorden en inzichten, coaching op de levensgebieden, achteraf ruimte voor het stellen van vragen.

Uitgebreid consult: Waarnemingen, uitleg van de waarnemingen, uitgebreide antwoorden en inzichten, uitgebreide coaching op levensgebieden, achteraf ruimte voor het stellen van vragen, ik voel me daarna nog een keer extra in voor aanvullingen/informatie op uw consult.

* Na uw betaling heeft u één uur de tijd om uw formulier online op de site in te vullen. U krijgt na betaling een code waarmee u uw foto's en vragen kunt versturen. Ik streef ernaar om uw consult binnen 5 werkdagen af te hebben.

Laatste tweets

Binnenkort mijn column "T'is een gave" over jouw innerlijke kracht en mogelijkheden te lezen op mijn site. En ook m… https://t.co/FOHM1ouV2E

Drukte deze dagen? Stress...en onrust? Wil je graag met beide voeten weer op de grond komen? Herkenbaar. Lees nu mi… https://t.co/yLxKJiPPNr

Pas weer afscheid van een dierbare moeten nemen... Verdrietig. Maar hoe zit het met onze trouwe huisdieren? Mijn co… https://t.co/DVTt73ZLM3

Met het nieuwe jaar in aantocht worden er vast weer allerlei goede voornemens gedaan! Begrijpelijk...Op mijn site i… https://t.co/laLXsa8iGN

Eenzaam? Alleen? Mijn column 'Op een eiland' gaat hierover https://t.co/vOF1FOOc9m klik op de link om mijn nieuwste column te lezen. Enjoy!