Fotoreading

Bij een fotoreading voel ik mij in op een foto van uzelf en/of een (overleden) dierbare. 

Ik stem af op de energie van degene die ik te zien krijg.
Hierbij zal ik u vertellen wat ik bij de desbetreffende persoon aan waarnemingen, beelden, boodschappen en informatie doorkrijg.
  • direct-aanvragen-button Basis fotoreading voor 35 euro.
  • direct-aanvragen-button Uitgebreide fotoreading 55 euro.
Basis fotoreading: waarnemingen, boodschappen, informatie over de persoon in kwestie, het beantwoorden van uw vragen en achteraf de gelegenheid om over het consult vragen te stellen.

Uitgebreide fotoreading: waarnemingen, uitleg over de waarnemingen, boodschappen, informatie over de persoon in kwestie, het uitgebreid beantwoorden van uw vragen, inzichten over uw leven, coaching voor positieve veranderingen, achteraf de gelegenheid om over het consult vragen te stellen. Ik zal daarna nog een keer op uw consult invoelen voor extra aanvullingen.

* Na uw betaling heeft u één uur de tijd om uw formulier online op de site in te vullen en te versturen. U krijgt na uw betaling een code waarmee u uw vragen en foto's online kunt versturen. Ik streef ernaar om uw consult binnen 5 werkdagen af te hebben.Laatste tweets

Eenzaam? Alleen? Mijn column 'Op een eiland' gaat hierover https://t.co/vOF1FOOc9m klik op de link om mijn nieuwste column te lezen. Enjoy!

Nu te lezen op mijn site mijn column 'Moeders' https://t.co/2h3wWaD850 Klik op de link om te lezen hoe bijzonder moeders zijn! Veel plezier.