Mijn Consulten


Spirituele coaching

Als coach probeer ik doormiddel van wat ik bij u zie, voel en door krijg u te helpen in uw leven. U hoeft zelf weinig te zeggen omdat ik uw energie lees. Wanneer je het probleem aanpakt, krijgt u vaak een andere kijk op uw eigen leven. Soms hebben we dat duwtje in de rug gewoon nodig. Het gevolg is dat je positiever in het leven komt te staan.

Reading


In mijn consulten is het mogelijk boodschappen van onzichtbare spirituele entiteiten te ontvangen. Alhoewel het contact met overleden personen zich niet altijd laat leiden blijft het iets bijzonders. Ik laat mij regelmatig bij scholen op het beroemde Arthur Findlay College in Stansted, waar ik onder andere les heb gehad van Paul Jacobs, Jose Gosschalck en Simon James. 

Wellicht kan ik met mijn zesde zintuig u helpen met nieuwe inzichten door af te stemmen op uw frequentie. 

U bent van harte welkom!

* In de rechter lichtblauwe kolom kunt u de consulten aanklikken en kunt u ook direct veilig en eenvoudig via Ideal  betalen.

Laatste tweets

Eenzaam? Alleen? Mijn column 'Op een eiland' gaat hierover https://t.co/vOF1FOOc9m klik op de link om mijn nieuwste column te lezen. Enjoy!

Nu te lezen op mijn site mijn column 'Moeders' https://t.co/2h3wWaD850 Klik op de link om te lezen hoe bijzonder moeders zijn! Veel plezier.